Lidia Buble știe cum să se răsfețe. Artista a dat frigul din România pe temperaturile ridicate din Maldive și a plecat într-o super vacanță. Lidia nu este singură la plajă, ci are parte de o companie extrem de plăcută.

Lidia Buble a fost invitată pe scena Marea Unire ZU, acolo unde a creat un moment special alături Fuego. Artista a avut un an destul de bun, a lansat ”Cu ochii ăia verzi”, ”La luna” și colaborarea cu VUNK pentru ”Vino, du-te” care s-a auzit în premieră live în Morning ZU.  Acum, pe final de an, Lidia a decis că are nevoie de o pauză, așa că a ales să își încarce bateriile pe tărâm exotic.

Artista și-a făcut bagajele și a urmat exemplul Alinei Eremia. Lidia se află în vacanță în Maldive, acolo unde profită din plin de soare, de plajă și de peisajul minunat. Artista a postat multe poze din escapada ei exotică și a primit zeci de mii de aprecieri. Probabil mulți dintre urmăritorii ei s-au întrebat cu cine a plecat artista în vacanță, având în vedere că in imagini nu apare niciun membru de-al familiei și nici vreun posibil iubit.

Este foarte probabil că Lidia să profite de soare alături de buna ei prietenă, Denisa Potecaru care a postat și ea pe Instagram o imagine tot din Maldive. Nu știm dacă imaginile Denisei sunt mai vechi sau sunt făcute în această perioadă, cert este că nu ar fi exclus ca cele două să fie în vacanță, mai ales că sunt foarte bune prietene.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)