Atunci când vine vorba de satisfacerea mofturilor, Dorian Popa nu stă prea mult pe gânduri. Artistul a pus ochii pe o pereche de încălțări, iar gândul la ele nu îi mai dă pace. Având în vedere că ele costă o avere, Dorian a cerut și părerea fanilor de pe Instagram.

Dorian Popa a început un nou capitol în viața lui. Stăpânul lui Cheluțu realizează tot ce își propune, așa că a început să pună bazele cartierului Hâtz Residence. Dorian și echipa s-au mutat deja pe șantier, iar lucrările sunt în plină desfășurare. După ce s-a echipat corespunzător pentru vizitele pe șantier, acum, Dorian a pus ochii pe un alt articol care costă o avere.

Aroganță de mii de euro à la Dorian Popa. Uite cu ce accesoriu se afișează Hâtz pe șantier!

Dorian Popa și urmăritorii lui sunt ca o mare familie, așa că artistul le cere aproape de fiecare dată părerea atunci când urmează să ia o decizie. Între Dorian Popa și noua pereche de încălțări Nike Air Mag a fost dragoste la prima vedere. Ce a stat între Dorian și butonul add to cart? Prețul! Faimoasele încălțări costă nici mai mult nici mai puțin de 30.000 de euro, așa că artistul și-a întrebat urmăritorii de pe Instagram dacă merită investiția. 

Tu ce zici?