Bella Hadid și Selena Gomez nu au îngropat securea războiului nici acum. Cele două se pare că încă mai au ceva de împărțit. În timp ce Selena pare că se îndreaptă spre pace, Bella Hadid este de neînduplecat.

După despărțirea de Justin Bieber, Selena Gomez a avut o relație cu artistul The Weeknd, relația care nu a durat prea mult. După 10 luni, The Weeknd i-a spus ”Adio!” Selenei și s-a afișat la brațul fotomodelului Bella Hadid. Asta nu a fost o mișcare foarte inteligentă, iar The Weeknd a reușit să stârnească un război online între cele două dive.

După întreg episodul despărțirii de The Weeknd, Bella a decis că cel mai bine pentru ea este să își facă curat pe contul de Instagram. Tot atunci i-a dat unfollow și Selenei, Unfollow-ul Bellei Hadid a fost ca un răspuns la acțiunea Selenei Gomez, artista fiind prima care i-a dat modelului unfollow. Bella Hadid pare destul de vehementă și de convinsă și nu va apăsa prea curând butonul de follow back. Dar, între timp Selena Gomez s-a răzgândit. Aceasta i-a dat din nou follow Bellei, dar va aștepta mult și bine până când aceasta va face același lucru.

Bella Hadid poate fi mândră că se numără printre cele 221 de persoane pe care le urmărește Selena, printre care Dua Lipa, Camila Cabello, DJ Snake și Ozuna.

După atâția ani, Bella Hadid încă îi poartă pică Selenei Gomez. Asta este dovada!
Hepta

Bella Hadid s-a simțit mereu ca rățușca cea urâtă

Believe it or not, Bella Hadid s-a simțit mereu ca fiind sora mult mai urâtă a lui Gigi. Acest lucru a pus atât de multă presiune pe ea, încât, la un moment dat, a cedat. Bella a decis că este timpul să apeleze la medicul estetician. La doar 14 ani, Bella se lăsa pe mâna profesioniștilor pentru a schimba radical aspectul nasului. Rezultatul a fost atât de natural și pe placul ei, încât nimeni nu a bănuit-o de o astfel de intervenție.

Într-un interviu pentru revista Vogue, Bella a vorbit deschis despre comparațiile care i-au marcat întreaga copilărie. „Mereu am fost sora cea mai urâtă. Eram brunetă, nu eram la fel de cool ca Gigi. Asta îmi spunea lumea mereu și, atunci când ți se repetă ceva, ajungi să crezi acel lucru. Între timp, am devenit o actriță bună. Am învățat cum să îmi pun un zâmbet pe față. În șapte ani de zile, nu am ratat niciun job, nu am anulat niciun job și nici nu am întârziat vreodată. Lumea poate spune orice despre mine, despre cum arăt, dar nimeni nu poate spune că nu-mi fac treaba!”