În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete au fost lovite de Coronavirus. În timp ce unele deja s-au vindecat, altele povestesc experiența lor neplăcută direct de pe patul de spital.

Coronavirusul nu dă semne că ar vrea să plece de la noi din țară. Aproape că nu există artist care să nu fi trecut prin experiența asta sau să nu fi avut în anturajul lui o persoană care a fost infectată la un moment dat cu Covid-19. După ce AMI și Celia au anunțat zilele trecute că au avut Coronavirus și le-au povestit urmăritorilor cum s-a manifestat această boală în cazul lor, acum a venit timpul unei alte artiste să le de vestea cea tristă fanilor.

Pozitivi după testul pozitiv. Artiștii români care au avut Covid-19 și s-au vindecat

AMNA a lipsit o perioadă din social media, iar fanii au început să se îngrijoreze. Artista a anunțat ieri pe Instagram că este infectată cu noul Coronavirus și s-a filmat direct de pe patul de spital. ”Toată lumea se întreabă de ce nu mai sunt pe rețelele de socializare. Cred că v-ați prins și voi că se întâmplă ceva nelalocul lui. A venit momentul să trec și eu prin acest COVID. Ce să vă zic?! Să fim bine, aveți grijă, protejați-vă, purtați măști! Eu am făcut toate aceste lucruri, dar tot am reușit să mă îmbolnăvesc. ”