După ce Ami a povestit recent că a avut Covid-19 și s-a vindecat, o altă artistă de la noi și-a deschis sufletul în fața fanilor și a vorbit despre experiența prin care a trecut în lupta cu virusul. Celia a povestit, într-o postare pe Facebook, că a ajuns la spital și a stat internată mai bine de două săptămâni. 

Spre deosebire de Ami, care a avut o formă ușoară a bolii, Celia a ajuns la spital după ce s-a infectat cu virusul Covid-19. Artista a postat o fotografie de pe patul de spital și le-a povestit fanilor prin ce a trecut: ”Experiența Covid-19 a fost un coșmar pentru mine/noi. Totuși n-am cuvinte să îi mulțumesc lui Dumnezeu că a îngăduit să ne mai avem unii pe alții, să rămână și mama lângă noi (...) Am fost internați mai bine de două săptămâni în spitalul din Deva, secția infecțioase și știu că nimic nu a fost întâmplător (...) În momentele de disperare în care simți că îi pierzi pe cei dragi, e atât de important să fii pe mâini bune...”, a scris Celia pe Facebook.

Pozitiv Coronavirus. AMI a vorbit despre perioada în care a avut Covid. ”Prea puțin se discută despre partea bună a lucrurilor”

Artista le-a mulțumit cadrelor medicale care au avut grijă de ea și de familia ei și a spus că va da mai multe detalii într-un interviu, atunci când se va pune pe picioare. Cei care o urmăresc pe Facebook i-au transmis mesaje de încurajare și urări de bine, iar toate comentariile au ajuns la inima artistei: ”Vă mulțumesc tuturor, atât de multe cuvinte calde și încurajări... sunteți minunați, și eu vă doresc tot ce e mai bun, Dumnezeu să vă protejeze pe toți!” 

 

 

Experiența “COVID-19 “ a fost un cosmar pentru mine/noi. Totusi n-am cuvinte sa multumesc Lui Dumnezeu ca a îngăduit ...

Publicată de Celia pe Duminică, 4 aprilie 2021