Duffy, artista care a vorbit recent despre perioada în care a fost răpită este foarte revoltată pe unul dintre cele mai urmărite filme din ultima perioadă. 

”365 days” este unul dintre cele mai vizionate filme și a stat multe săptămâni pe prima poziție din Top 10 Netflix. Pentru cei care încă nu l-au văzut, filmul urmărește povestea unui afaceriste care este răpită și care trebuie să se îndrăgostească în 365 de zile de răpitorul ei.

Duffy a fost foarte deranjată de ideea pe care o promovează acest film, mai ales că au acces la el și cei mai mici. Artista a trecut printr-o perioadă dificilă, atunci când a fost răpită în 2010 și a dispărut din peisajul muzical. Artista le-a dresat o scrisoare celor de la Netflix prin care cere interzicerea și chiar ștergerea filmului de pe platformă.

”Nici nu știu ce să zic, ce să cred sau cum să explic cât de iresponsabil este din partea Netflix să difuzeze un asemenea film. Nu am vrut să fiu în ipostaza de a vă scrie, dar experiențele prin care am trecut m-au convins să fac asta. Am trăit experiențe violente și a trebuit să îndur multe lucruri pe care voi le prezentați ca fiind ”erotice”. 

”365” promovează realitatea brutală, traficul de persoane, răpirea și sexul forțat. Asta nu ar trebui să fie modul de entertainment al nimănui și nici nu ar trebui să fie promovat așa. Nu îmi vine să cred că Netflix nu a observat cât de periculos este acest film.”