Dua Lipa străbate lumea-n lung și-n lat în ultima perioadă datorită turneului „Future Nostalgia”. Artista a stabilit multe recorduri cu acest album, așa că un turneu era așteptat de către milioane de fani. Totuși, Dua își face timp și pentru fanii care nu ajung la concerte și îi răsfață cu mici interviuri.

După ce le-a prezentat rulota ei de concerte, Dua Lipa a decis să își deschidă, din nou, inima în fața fanilor. Artista s-a pus pe scanul celor de NME și nu a mai avut scăpare. În cele 90 de secunde pe care le-a avut la dispoziție, vedeta a trebuit să răspundă sincer la cât mai multe întrebări. Dua a mai trecut printr-o astfel de provocare, doar că atunci răspundea curiozităților pe care fanii le căutau pe Google despre ea.

De data asta, Dua a acționat sub presiunea timpului și a dat cele mai sincere răspunsuri. Cei care au vizionat deja materialului, au aflat că cea mai mare frică a artistei este legată de înnec. De asemenea, piesa pe care o cântă mereu cu cel mai mare drag este „Be the one”. Și nu este de mirare, având în vedere că acea piesă a făcut-o celebră. Dua Lipa a răspuns la multe întrebări, iar dacă vrei să vezi cum a decurs totul, îți lăsam interviul aici.

 

@nme

Get to know @dualipaofficial in 90 seconds #dualipa #nme #music #trending #foryoupage #fyp #fypシ

♬ original sound – NME – NME

 

Dua Lipa a fost supusă, în trecut, detectorului de minciuni

În urmă cu ceva timp, artista a acceptat provocarea celor de la Vanity Fair. Lipa a răspuns afirmativ invitației de a face față detectorului de minciuni. Astfel de videoclipuri prind foarte bine în rândul fanilor, așa că, punct ochit, punc lovit.

La început, Dua a fost nevoită să răspundă la întrebări legate de carieră. Vedeta a recunoscut că cele 245 de concerte live pe care le-a avut în turneul ”Future Nostalgia” au epuizat-o atât fizic, cât și psihic. Artista nu s-a ferit să spună că de multe ori a uitat versurile pieselor. În plus, cele mai jenante momente au fost acelea când nici după ce le auzea din public nu și le amintea.

Mai mult, Dua a recunoscut că au existat persoane cărora le spunea ”sugar boo”. Se pare că nu este o simplă coincidență faptul că alintul se regăsește în versurile ei. Dua Lipa și-a asumat faptul că nu își bazează succesul pe premiile pe care le-a primit până acum. Totuși, recunoaște că se simte bine când îi este apreciată munca.