Dua Lipa se bucură de succesul noului album, ”Future Nostalgia”, însă mediul online a fost asaltat de critici la adresa artistei după ce aceasta a vizitat un club de striperi.

În ianuarie, dupa Gala Premiilor Grammy, Dua Lipa împreună cu Lizzo, Lil Nas X și Rosalia au mers să petreacă într-un club de striperi. Criticile la adresa artistei nu au încetat să apară, aceasta fiind acuzată de anti-feminism. Deși la acea dată, pe Twitter circula trendul #DuaLipaIsOverParty, Dua nu a simțit nevoia să se justifice sau să se apare.

Într-un interviu recent acordat pentru The Sunday Times, Dua a recunoscut că toată nebunia i s-a părut destul de interesantă. ”Și artiștii sunt oameni. Și noi învățam din greșeli, ne ceremn scuze atunci când este cazul, iar în ceea ce privește faptele mele, nu am ce să comentez. Nu am făcut nimic rău sau degrandant. Totul a avut o intenție bună, însă dacă s-a transformat în ceva rău, îmi cer scuze. Nu pot să îmi trăiesc viața cu teama că cineva mă va desființa pentru un lucru prostesc. Simt că sunt aici pentru că fac muzică, dar atunci când lumea scrie articole despre mine, exclud talentul meu și mă fac un obiect. Asta te poate face să simți că nu ești de folos și îmi dă senzația că hrănesc un mediu toxic care mă face să nu mă pot bucura de reușitele mele.”, a declarat Dua.