Fără doar și poate, Dua Lipa a dat lovitura cu albumul „Future Nostalgia”. Mulți se întreabă de ce artista nu lansează material nou, însă răspunsul este unul cât se poate de simplu. Dua încă mai culege roadele muncii sale de acum doi ani.

Dua Lipa este un artist complet care a evoluat în ultimii ani. În prezent, Dua este una dintre cele mai apreciate artiste, nu doar de către fani, ci și de către colegii de breaslă. Fiecare piesă pe care o lansează își adjudecă cele mai bune poziții în topuri. Aproape de fiecare dată, artista a ajuns pe primul loc în topul Billboard și a plecat cu greu de acolo.

Meritele ei sunt mai mult decât vizibile, la fel și recordurile pe care le-a bifat până acum. După ce a primit zeci de premii și recunoștiință din toată lumea, a venit timpul că propria țară să-i mulțumească. Vjosa Osmani, doamna președinte a statului Kosovo i-a înmânat lui Dua Lipa placa onorifică prin care aceasta devine Ambasador de Onoare al Kosovo.

„Este o onoare și un privilegiu să pot reprezenta țara mea peste tot în lume. Voi continua să îmi fac treaba și voi depune eforturi pentru a-mi lăsa amprenta la nivel global. Tinerii din Kosovo au dreptul la libertatea de a călători și visa. Mulțumesc”, a spus Dua Lipa.

 

 

 

Dua Lipa, record în Billboard cu piesa „Levitating”

Dua Lipa lansează constant piese și dă lovitura cu fiecare dintre ele. „Levitating” i-a consolidat, mai mult ca niciodată, statutul de artista momentului. Piesa menționantă i-a adus lui Dua recordul de artista care a stat cel mai mult în topul Billboard. Mai exact, „Levitating” a stat la loc de cinste în celebrul top timp de 70 de săptămâni, depășind piesa lui LeAnn Rimes, „How do I live”.

Dar cum nu se poate să fie totul numai lapte și miere, tot „Levitating” i-a adus și belele artistei. Piesa se aproape de un miliard de vizualizări din toate variantele urcate pe Youtube și, deși a trecut un an de la lansare, problemele de abia de acum apar. Artikal Sound System, o trupă reggae a depus deja dosarul în care o acuză pe Dua că piesa ei ar fi plagiată. Trupa susține că „Levitating are fragmente din piesa lor lansată în 2017, „Live your life”.

Dua Lipa a devenit Ambasador de Onoare al statului Kosovo. „Este o onoare să reprezint țara mea”
Hepta