Anitta este pe val mai mult ca niciodată. După ce a lansat album nou și a înnebunit întregul TikTok cu piesa „Envolver”, artista are agenda plină. Aproape că nu este zi în care aceasta să nu urce pe scenă, iar pentru tot ce i se întâmplă le mulțumește fanilor.

Anitta poate spune că 2022 este anul ei. Artista s-a reinventat și, după doi ani greu încercați de pandemie, pare că a răsărit soarele și pe strada ei. Artista a bifat cele mai importante festivaluri de anul acesta, iar piesele ei au fost primite cum nu se putea mai bine de către fani. Chiar dacă de abia a lansat album nou, Anitta are multe suprize muzicale pentru publicul ei.

Recent, cei de la Billboard au provocat-o pe Anitta să răspundă la o serie de curiozități legate de viitoarele ei colaborări. Artista latino a avut mereu trei variante de răspuns și, chiar dacă unele erau mai mult decât evidente, aceasta a vrut să le motivele pe fiecare în parte. Anittei i-ar plăcea să lanseze piese în colaborare cu Rihanna, Megan Thee Stallion, Ed Sheeran și J Balvin.

Anitta îl numește pe J Balvin „fratele ei” și spune că familia ei se roagă mereu pentru J. Aceasta a fost primul artist care a avut încredere în Anitta și care i-a garantat că va reuși. Anitta a declarat, de multe ori, că îi va fi profund recunoscătoare lui Balvin pentru că i-a fost alături și pentru că a învățat-o atât de multe despre industria muzicală.

@billboard Comment which @Anitta collab you’d want to hear most! 👀👇 #anitta #envolver #bbmusiccon ♬ TROPICAL UPLIFTING MOTIVATIONNAL SUMMER RUN - whitecedar