Madonna continuă să surprindă pe toată lumea. Diva va împlini 64 de ani săptămâna viitoare și deja se pare că și-a spus dorințele cu voce tare. Știi cum se spune: ai grijă ce-ți dorești că s-ar putea îndeplini.

Madonna este, fără doar și poate, regina muzicii pop. De-a lungul timpului, acesta s-a reinventat constant și a știut cum să se adapteze trend-urilor. Diva are la activ numai hituri, iar artiștii se bat pe colaborări cu ea. Ei bine, în timp ce unii mai visează la piese cu ea, Madonna, la rândul ei, visează și ea să colaboreze cu un artist de top.

Cea mai mare dorință a Madonnei este să poate înregistra, cât de curând, cu nimeni altul decât Kendrick Lamar. Artista îl apreciază foarte mult pentru stilul abordat și pentru mesajele pe care le transmite în piesele sale. Până când va reuși să intre în studioul de înregistrări alături de Kendrick, diva se bucură de succesul pe care l-a avut la concertul „Medallo en la Mapa”, alături de Maluma.

 

 

 

Madonna își lansează primul ei documentar

Madonna vrea să intre în rând cu lumea bună. După ce i-a surprins pe toți cu prestația ei de la concertul lui Maluma „Papi Juancho”, acum artista lucrează intens la un documentar despre viața și cariera ei. Madonna este o artistă complexă, așa că cea care îi va da viață trebuie să fie la fel de expresivă. Se pare că diva știe cine va putea intra cu succes în pielea ei.

Julia Garner este cea care își va trece în palmaresc încă un rol. Actrița este cunoscută pentru aparițiile din serialele „Inventing Anna” și „Ozark”.

Castingul a fost unul destul de dur, iar Madonna a vizat mai mulți artiști de renume printre care Alexa Dimie din „Euphoria” și Odessa Young. În vizor au fost luați și Bebe Rexha și Sky Ferreira. Madonna a preferat să se oprească la Julia pentru că avea nevoie de cineva care să cânte și să danseze.

 

Dream collab. Cu cine și-ar dori Madonna să lanseze o piesă. Jimmy Fallon a rămas surprins când a auzit asta!
Hepta