Acum ceva timp, Drake a organizat o petrecere de ziua lui la care au fost prezente nume importante, printre care Rihanna și Kylie Jenner. Deși majoritatea fanilor au crezut că Drake mai simte ceva pentru Rihanna, acesta s-a afișat cu miliardara Kylie Jenner, iar relația dintre ei pare să fie foarte serioasă.

Kylie Jenner, cea mai tânără miliardară declarată de Forbes nu este genul de persoană care să sufere din cauza unei despărțiri. Pentru Kylie, viața amoroasă și găsirea unui nou partener nu reprezintă o problemă. Aceasta s-a despărțit de Travis Scott, tatăl micuței Stormi, dar a declarat că au rămas în relații bune de dragul fetiței. ”Eu și Travis ne înțelegem foarte bine și prioritatea noastră este Stormi. Prietenia și fiica noastră sunt prioritare”.

Cât despre relația dintre ea și Drake, se pare că cei doi se înțeleg foarte bine și că petrec mult timp împreună. Apropiații lor au observat că ceea ce se întâmplă a depășit demult limitele unei prietenii și că se transformă în ceva romantic.

Kylie a fost văzută la petrecerea de Halloween pe care Drake a organizat-o săptămâna trecută, iar reacțiile fanilor nu au încetat să apară. În timp ce unii au felicitat-o pentru alegerea făcută, alții au criticat-o pentru faptul că deja vrea să îi prezinte lui Stormi un alt tată.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

real chill like a sunday 🖤✨✨✨

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on