Nu mai este un secret faptul că Drake are o afinitate pentru tatuajele tribut. Cel mai recent tatuaj al artistului a împărțit fanii în două categorii total opuse.

Drake a folosit tatuajele pentru a aduce un omagiu unora dintre cei mai mari idoli ai săi, printre care s-au numărat Aaliyah, Sade, Lil Wayne și Denzel Washington.

Recent, artistul și-a mărit colecția cu un nou tatuaj care îi înfățișează pe cei de la The Beatles. Tatuajul i-a împărțit pe fani în doaă tabere. În timp ce unii l-au felicitat pentru curaj, au existat și fani care l-au acuzat pe Drake că îi batjocorește

Tatuajul marchează momentul în care rapper-ul canadian a reușit să doboare recordul deținut de trupa The Beatles în topul Billboard. În 1964, The Beatles a stabilit un record având cinci piese simultan în primele 10 din Hot 100.

Noul tatuaj este inspirat din coperta albumului „Abbey Road”, lansat în 1969. Drake a mai adăgat o persoană pe lângă cei patru membri ai trupei, care stă în fața tuturor, probabil înfățisându-l chiar pe el. În timp ce fanii trupei îl critică pentru noul tatuaj, acuzându-l de un ego mult prea mare, există și fani care îl susțin și încearcă să îi ia apărarea susținând că nu este o jignire.