La asta nu se aștepta nimeni! După o relație de trei ani și o logodnă de doi ani, Jennifer Lopez și Alex Rodriguez au decis să meargă pe drumuri separate.

Fanii cuplului J-Rod știu că în ultima vreme lucrurile nu mai erau atât de roz în relația celor doi și se pare că ruptura s-a adâncit atât de mult, încât inevitabilul s-a produs. Acum ceva timp, au ieșit la iveală câteva detalii care îl acuzau pe Alex Rodriguez de infidelitate, detalii care nu au fost nici confirmate, dar nici negate de către Alex. Chiar dacă Jennifer Lopez a dat de înțeles că a trecut peste aceste episod și a mers împreună cu logodnicul ei la ceremonia lui Joe Bidden, în realitate relația lor nu mai funcționa. 

Ce-i mai plac blondele! Alex Rodriguez este acuzat că a înșelat-o pe Jennifer Lopez. Sunt și dovezi!

Jennifer Lopez a recunoscut în aproape toate interviurile pe care le-a acordat că pandemia i-a dat peste cap planurile de nuntă și poate ăsta este un semn că nu ar trebui să se mai căsătorească. JLo și ARod erau logodiți de doi ani, iar în toată această perioadă s-au mai confruntat cu probleme care i-au făcut să apeleze și la terapia de cuplu.

Probleme în paradis? Jennifer Lopez a recunoscut că a apelat la terapie de cuplu. Ce se întâmplă cu relația ei?

Acum, atât Jennifer cât și Alex sunt ocupați cu programul profesional, artista aflându-se în Republica Domincană la filmările ”Shotgun wedding”, iar Alex este în Miami și se pregătește pentru noul sezon de baseball. Surse apropiate de-ale cuplului spun că printre motivele despărțirii s-ar afla și programul încărcat, dar și infidelitatea lui Alex. Momentan, cei doi nu au declarat nimic oficial.

Jennifer Lopez și Alex Rodriguez s-au întâlnit pentru prima dată în 2005, iar apoi au reluat legătura în 2017.