Kendall Jenner a început vara cu stângul. Modelul s-a despărțit de Devin Booker și nimeni nu se aștepta la asta, mai ales că păreau mai fericiți ca niciodată împreună. Cei doi au apărut și la nunta lui Kourtney din Italia și când toată lumea că vor face și ei marele pas, ruptura s-a produs.

Kendall Jenner părea că plutește pe un norișor de când l-a întâlnit pe Devin Booker, iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut în perioada pandemiei și se pare că ăsta a fost un plus pentru ei. Kenny și Devin s-au apropiat mai mult ca oricând, iar relația lor trecuse deja de borna de doi ani. Modelul și iubitul ei au fost destul de rezervați la începutul relației și nici pe finalul ei nu s-au afișat excesiv împreună.

Devin Booker este un jucător de NBA celebru și a scris istorie ca fiind primul jucător care a intrat într-o echipă de baschet la 18 ani. Devin nu este deloc străin de lumea celebrităților. Înainte de se cupla cu Kendall Jenner, acesta a mai avut o relație cu Jordyn Woods, prietenă cu Kendall și cu surorile ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)