Fiecare actor care joacă într-un film sau serial de acțiune are nevoie de o dublură care să îl ajute în cazul secvențelor dificile, iar Tokyo din La Casa de Papel nu face excepție. Tipa care o dublează în scenele complicate are doar 24 de ani, iar serialul a fost, cu siguranță, o rampă de lansare pentru ea. 

Ursula Corbero, alias Tokyo, este în centrul atenției serialului La Casa de Papel încă de la început, ea fiind cea care narează. Sezonul al cincilea a venit cu multe provocări pentru toată echipa de filmare, dar mai ales pentru Ursula, care a avut de filmat niște secvențe foarte dificile pentru finalul serialului. Prinsă în mijlocul unui război cu armata, Tokyo are de înfruntat gloanțe, proiectile și grenade, iar cascadoriile nu au fost deloc unele ușor de executat. Ajutorul în cazul scenelor complicate a venit din partea unei tinere actrițe pe nume Carolina Barral, care a dublat-o pe Tokyo atunci când a fost nevoie. 

#Lookalike. El Profesor din La Casa de Papel și-a găsit sosia pe internet. Cât de bine seamănă?

Carolina a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii de la filmările sezonului al cincilea, iar asemănarea cu Tokyo este izbitoare. Ea a ținut să îi mulțumească actriței principale pentru lucrurile pe care le-a învățat de la ea și a transmis: ”Sunt fără cuvinte și îți mulțumesc pentru modul în care m-ai primit și pentru tot ce am învățat de la tine”.