Pe Instagram orice este posibil. De aceeași părere este și Antonia care și-a găsit sosia prin intermediul rețelei de socializare. Chiar dacă este la kilometri distanță de casă, Anto este la curent cu tot ceea ce fac fanii ei și nu sare peste sesiunea zilnică de distribuire a etichetărilor.

Antonia este una dintre cele mai frumoase artiste de la noi din țară și nu numai. Iubita lui Alex Velea este un model pentru milioanele de fani, atât din punct de vedere muzical, cât și din punct de vedere al stilului. Frumusețea artistei este greu de egalat, dar asta nu înseamnă că nu are sosii care nu pierd nicio secundă și se mândresc cu asta în online. Chiar dacă este în Maldive, Antonia vede tot ce postează fanii ei și așa a descoperi-o și pe sosia ei, o adolescentă de pe Instagram, pe nume Antonia (coincidențele există) care a etichetat-o pe artistă în story-ul ei. Uimită de asemănarea dintre ele, Anto nu a stat deloc pe gânduri și a redistribuit-o pe contul ei de Instagram.

Antonia profită de vremea bună, dar departe de casă. Artista și-a făcut curaj și a zburat tocmai în Maldive. Chiar dacă pandemia a schimbat regulile de călătorie, Antonia nu s-a dat bătută și a plecat la mii de kilometri distanță. Anto a postat deja primele imagini din vacanță, iar comentariile și like-urile nu au încetat să apară. Printre cele care i-au comentat Antoniei se numără bunele ei prietene INNA și Delia.