Fetelor, puteți să vă luați gândul de la Dorian Popa. E pe cale să se însoare, dar nu o face de voie ci "de nevoie". Artistul a recunoscut în mai multe rânduri că e "ca și însurat", însă de data asta e hotărât să ajungă în fața altarului.

Dorian Popa și Claudia Iosif, alias Babs, trăiesc o frumoasă poveste de iubire de mai bine de 5 ani de zile. Relația lor pare să fie una cât se poate de serioasă, mai ales că Dorian o alintă pe Claudia: "Nevasta mea". Cât despre căsătorie? „Nu ştiu dacă o să facem chestia asta ca plăcere a noastră, ci mai mult ca o necesitate în cazul în care va apărea un copilaş sau familia noastră se va dezvolta. Este ciudat ca un copil să nu aparțină unei familii, dar nu este ciudat ca un cuplu, dacă nu are copil, să nu fie căsătorit. Nu mai cred în chestia asta. Cumva, îi pot spune iubitei nevastă doar dacă am scris cu un pix albastru pe o hârtie albă? A fost şi inelul, dar s-a rătăcit”, a declarat Dorian Popa, într-un interviu pentru revista VIVA.

Chiar dacă a făcut tot ce i-a stat în putință să o țină cât mai mult departe de lumina reflectoarelor, Dorian se mândreşte de câte ori are ocazia cu jumătatea lui. Doamnelor şi domnilor, ea e Claudia - iubita lui Dorian.

 

 

din colectia #LMA @eusuntbabs 💋💋💋 #teiubesc 🙏 #noaptebuna

O fotografie postată de Dorian Popa (@eusuntdorian) pe

 

Deşi este cu 7 ani mai mare decât Dorian, diferența de vârstă nu pare să se simtă deocamdată. Mai mult, după 3 ani de relație, cei doi sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi!