Nimic nu este ca un sfat din partea părinților. Lino Golden tocmai ce a trecut prin scandalul cu Alex Velea și se pare că asta l-a făcut să îi fie dor de una dintre cele mai importante persoane din viața lui. 

Lino Golden s-a făcut băiat mare, dar indiferent de vârstă și de experiență, artistul este conștient că părinții sunt cel mai important pion din viața lui. Lino nu a avut una dintre cele mai roz perioade din viața lui, mai ales că în ultima vreme s-a tot certat cu Alex Velea. Fostul ”băiat de aur” a lui Velea a părăsit Golden Boy Society și se recuperează după operația suferită în urma dorinței de a îndepărta excesul de piele din zona bustului. 

Poate că pare bad boy, dar Lino are și el punctele lui sensibile. Artistul a postat pe Insta stories o imagine cu tatăl lui pe care l-a pierdut. Chiar dacă au trecut trei ani de la decesul acestuia, Lino încă îi simte lipsa și probabil o va simți toată viața. Artistului îi lipsesc momentele în care ar putea să vorbească cu tatăl lui și să îi ceară un sfat. ”E posibil să vreau să vorbesc cu tine și să nu pot”, a scris Lino pe Insta stories.