Kim Kardashian nu stă la discuții atunci când vine vorba despre copiii ei. Diva le-a dat peste nas haterilor de pe Instagram care au pus la îndoială talentul artistic al micuței North-West. 

Kim Kardashian și-a luat prin surprindere fanii de pe Instagram zilele trecute, când a postat pe Stories un tablou pictat de fetița ei cea mare, North-West. În timp ce unii s-au arătat impresionați de talentul fetiței, alții au fost suspicioși și au pus la îndoială faptul că tabloul a fost pictat de ea. Kim a răbufnit și le-a dat replica haterilor care au comentat. 

”Nu vă jucați când vine vorba de copiii mei! Fiica mea și prietenele ei au fost la cursuri de pictură în ulei, unde talentele și creativitatea lor sunt încurajate și alimentate. North a lucrat din greu la pictura ei și i-a luat săptămâni bune să o termine. Ca orice mamă mândră, am vrut să împărtășesc opera ei cu toată lumea. Văd tot felul de păreri în media și pe social media de la oameni în toată firea care se întreabă dacă fiica mea a pictat cu adevărat acel tablou! Cum îndrăzniți să acuzați copiii care fac lucruri minunate că nu sunt făcute de ei? Opriți-vă din a vă face de râs și lăsați copiii să fie minunați! North-West a pictat tabloul, punct!” a scris diva, extrem de indignată într-un story.