Maluma baby nu se dezminte. Pretty boy e nostalgic după perioada în care avea concerte și își săruta fanele. A postat un filmuleț pe Instagram care nu mai are nevoie de nicio explicație.

Maluma e unul dintre artiștii care obișnuiesc să își surprindă fanele în cel mai plăcut mod, în timpul concertelor. Înainte de pandemie, Papi Juancho își făcuse un obicei din a invita pe scenă o domnișoară din primele rânduri și a o face să se simtă specială, pentru câteva minute. La final, fiecare fană care avea norocul să fie invitată pe scenă de Maluma primea negreșit un sărut. Artistul nu ținea cont că era într-o relație în acea perioadă și nu prea îi păsa nici dacă domnișoarele pe care le săruta aveau obligații.

De la Alex Velea până la Maluma. Zece bărbați celebri care și-au vopsit părul ROZ. Cui i-a stat cel mai bine?

Nici acum nu pare să îi pese că are o relație serioasă și a dat de înțeles că este nostalgic după acea perioadă de Don Juan în plină glorie. Maluma a postat pe Instagram o compilație video cu tot felul de momente în care își săruta fenele în concerte și a scris în descriere: ”Pot primi un sărut? Hahahahaha! #PapiJUanchoTour se apropie, oare să repetăm asta?” În timp ce răspunsurile fetelor care îl urmăresc au fost în unanimitate pozitive, colegul J Balvin a ținut să îl trezească la realitate: ”Fă-o, dar Covid delta e activ. Îmi povestești după”, a scris el în comentarii. Una dintre fostele iubiri ale lui Maluma nu s-a putut abține nici ea și i-a comentat: ”Spune-mi datele... vin la concertele astea”, a scris Anitta în dreptul filmării.

Maluma este implicat în prezent într-o relație cu o arhitectă columbiană, pe care a ales să o țină departe de ochii presei și ai curioșilor. Cei doi s-au afișat pentru prima dată împreună în august anul trecut, iar aparițiile lor ulterioare au fost extrem de rare. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALUMA (@maluma)