Antonia trăiește cele mai frumoase clipe din viața ei. Artista a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex Velea și după 9 ani de relație lucrurile se concretizează. Vizibil emoționată, Antonia nu a postat nimic ieri pe social media, dar azi și-a luat revanșa. 

Antonia poate spune că de acum încolo are o nouă bijuterie preferată. Inelul de logodnă de peste 20.000 de lei primit de la Alex Velea este superb, iar Antonia știe asta. Artista a fost extrem de emoționată, iar cel care a postat primele imagini de după momentul cel mare a fost Alex. Artistul a surprins-o pe artistă cu lacrimi de fericire și cu inelul în plin plan. Dacă Antonia nu și-a găsit ieri cuvinte pentru a exprima bucuria, azi a repostat imaginea care se află și pe profilul lui Velea în descrierea căreia a scris:

”A fost odată ca niciodată o fetiță care visa la un castel, un prinț și râsete de copii care să umple castelul și un unicorn în curte... (unicornul nu a devenit realitate), dar restul s-a întâmplat și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți. Sfârșit. Te ador, @iamvelea!”

Cel care a vorbit pentru prima data de căsătorie a fost chiar Alex Velea. După divorțul Antoniei, bineînțeles că întrebarea multora a fost ”pe când nunta cu Alex Velea?”. ”O să se căsătorească toată lumea anul ăsta. Și noi ne dorim treaba asta. Să nu mai trăim în concubinaj. Așteptăm să vedem ce se întâmplă. Încă e o perioadă dubioasă.”, a declarat artistul.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by •AntoniA• (@antonia)