TikTok-ul i-a cucerit iremediabil pe toți, inclusiv pe artiști. Aproape că toată activitatea lor s-a mutat acolo, iar fanii bineînțeles că îi urmează. Printre cele mai apreciate prezențe de pe TikTok se numără și Karmen, iar videoclipurile ei ajung imediat pe for you.

Karmen este una dintre cele mai îndrăgite prezențe din online. Feed-ul ei este o adevărată inspirație pentru mulți urmăritori care pot găsi pe lângă selfie-uri și idei de makeup și videoclipuri amuzante. Karmen este foarte activă și pe TikTok, iar contentul postat de ea adună peste 300 de mii de vizualizări instant și ajunge imediat pe for you.

#ProudSister. Sora lui Karmen îi face concurență Rosaliei. Ai auzit-o cum cântă live?

Recent, Karmen a postat un videoclip pe TikTok în care le prezenta urmăritorilor noul ei animal de companie. Stați liniștiți, nu este vorba despre un blănos cu patru lăbuțe, ci despre un bolid de sute de mii de euro. Fanii au apreciat filmarea artistei, dar ideea din spatele scenariul li s-a părut cunoscută. Pe TikTok oricum se poartă imitarea și preluarea ideilor, așa că de data asta, Karmen s-a inspirat de la o altă tiktok-eriță celebră, Marinela Bezer.

Marinela este o tânără din Republica Moldova, stabilită peste hotare și care și-a dezvoltat propriul business cu haine. Aceasta are o comunitate impresionantă de urmăritori pe TikTok, iar videoclipurile ei ajung imediat virale.

 

@karmen

Cu bestia la plimbare 😂 #fyp #trend #viral

♬ Rude Boy Klean Remix Vs Niska Seb Sander mix - Seb Sander

 

@marinelabezer

Shoes to conquer the world! @publicdesire 🖤 How do you like the "Old Hollywood" version of this trend?

♬ Up - Cardi B