Dj-ul Tiësto, în vârstă de 50 de ani, s-a căsătorit zilele acestea cu Annika Backes, iar evenimentul a fost unul special, mai ales că s-a desfășurat în deșertul Utah.

“Los Angeles este orașul nostru preferat, așa că am început să căutăm locuri acolo, dar apoi am decis că vrem să organizăm nunta într-un loc mai retras. Ne-am gândit la varianta de a face petrecerea într-un deșert din afara Las Vegasului. După ce am stat mai mult pe gânduri, ne-am dat seama că ar fi prea complicat. Atunci ne-am gândit la Amanagiri.”, a declarat Annika Backes.“Ne-am dorit ceva fermecător, romantic și sexy, dar intim și natural în același timp, așa că am închiriat întregul resort pentru cei 80 de invitați”, a mai zis ea. 

“Deșertul este locul în care mă pot relaxa după viața agitată de DJ. Să fii într-un loc care abia a fost atins de oameni este cu adevărat special. Poți vedea toate stelele noaptea, iar apusul și răsăritul sunt atât de special și unice. Probabil că este cel mai romantic loc de pe planetă”, a declarat Tiësto.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Love of my life 21-09-2019 💍❤️

O postare distribuită de Tiësto (@tiesto) pe