Nicio relație nu este perfectă, nici măcar a lui Justin Bieber cu Hailey. Chiar dacă acum cei doi sunt de nedespărțit, la începutul relației nu era totul la fel roz, iar Justin nu avea deloc încredere în iubita lui.

Justin Bieber o adoră pe Hailey și nu își imaginează viața fără ea. Artistul a declarat de multe ori că Hailey l-a ajutat să ajungă la nivelul la care este acum și că mereu reprezintă o sursă de inspirație pentru el. Biebs este foarte sincer și asumat și a recunoscut că nicio relație nu este perfectă, nici măcar a lui. Justin și Hailey au trecut prin perioade dificile și nu de puține ori au fost la un pas de a divorța. Dacă până acum artistul era cel care dădea din casă, de data asta Hailey și-a făcut curaj și a vorbit despre divorț și despre momentele tensionate.

Hailey a recunoscut în podcastul In Good Faith cu Chelsea & Judah Smith că a vrut de multe ori să renunțe la relația cu Justin, dar mama ei a fost mereu lângă ea și a încurajat-o să mai acorde o șansă iubirii. ”Îmi amintesc că am sunat-o de multe ori. Odată eram în Brooklyn și am sunat-o, plângeam și îi spuneam că nu mai pot să continui așa, că nu mai pot într-o astfel de relație. Mama era atât de calmă și îmi spunea că totul va trece și că totul va fi bine. Chiar am simțit că am parte de tot sprijnul din lume. Dacă nu aveam susținerea mamei, era de zeci ori mai greu. Și așa și tot a fost cel mai dificil moment din viața mea.”

”Primul an de căsătorie a fost foarte greu. Nu am avut deloc încredere în ea și nici nu am vrut să o panichez, spunându-i că nu am încredere. A fost foarte dificil.”, a spus Biebs pentru revista GQ.