Nu mulți sunt cei care știut de scandalul izbucnit acum ceva timp între Amber Rose și Kim Kardashian. Believe it or not, ambele l-au împărțit pe Kanye West și se pare că asta nu a fost pe placul niciuneia. Două pietre tari, divele au decis și își împartă replici dure în online, în văzul tuturor.

Amber Rose se află și ea pe lista de foste partenere ale lui Kanye West. Vedeta nu are timp să reia firul poveștii de dragoste și al scandalurilor, dar pentru asta există fanii avizi de cancan. Recent, unul dintre mesajele postate de Amber pe Twitter în 2018 a reieșit a suprafață. Pe atunci, vedeta era deranjată de faptul că rapperul Kanye a ales să fie fericit alături de Kim Kardashian. „Kanye, te vor lăsa pe mâna lui Kartrashian ca să te umilească când nu va mai avea nevoie de tine”, așa suna mesajul lui Amber pe vremea aceea.

Kanye is in love, again. Cine este Julia Fox, noua iubită a rapperului și ce părere are Kim Kardashian despre ea?

Acum, Amber regretă tot ce a spus și consideră că a fost imatur din partea ei, chiar dacă supărarea era justificată. Fosta iubită consideră că a fost total îndreptățită să spună asta, dar a ținut să sublinieze că era vorba doar despre Kim, nu și despre surorile ei. Întregul scandal a ieșit la suprafață fix acum, când Kanye deja este într-o relație cu Julia Fox.