Fiecare artist are de-a face și cu hateri, iar comentariile negative și dislike-urile sunt ceva la ordinea zilei, chiar și pentru cei mai de succes cântăreți. Ironia sorții face ca tocmai piesele care i-au făcut cunoscuți în toată lumea să fie și cele care și-au atras și cel mai mult hate. 

Justin Bieber nu duce lipsă de fani, dar nici de hateri. Cei care îl critică sunt prezenți la fiecare pas, iar pe rețelele de socializare și pe platformele video sunt parcă mai agresivi decât oriunde. Așa se face că unul dintre primele videoclipuri din cariera lui Bieber a bifat o ”performanță” de care artistul nu este tocmai mândru: este în top 5 cele mai dislike-uite clipuri de pe YouTube, din toate timpurile. 

Este vorba despre clipul piesei ”Baby”, lansat în urmă cu 11 ani. Colaborarea dintre Bieber și Ludacris l-a făcut cunoscut pe puștiul canadian în întreaga lume. Clipul a adunat până în prezent 2,5 miliarde de vizualizări, dar și un număr-record de dislike-uri: peste 12 milioane, în timp ce aprecierile sunt în număr de 19 milioane. Dacă pe Facebook și pe Instagram nu există (încă) buton de dislike, ei bine YouTube are și o astfel de opțiune, iar cei pe care i-a exasperat piesa lui Bieber nu s-au sfiit să apese butonul. Așa se face că ”Baby” este videoclipul muzical cu cele mai multe dislike-uri de pe YouTube.