Fetelor, vă era dor de stalkerul vostru preferat?! Ei bine, Joe se va întoarce mai repede decât vă așteptați, iar anunțul a fost făcut chiar de către autoarea cărții, Caroline Kepnes.

Dacă ai fost mare fan ”You” și l-ai urmărit cu mare atenție, cu siguranță ți-ai dat seama că mai urmează și un al treilea sezon. Netflix a confirmat apariția lui în 2021, iar autoarea celebrelor cărților a făcut și ea marele anunț pe Twitter.

”Bună! You 3 este gata și știu că v-am tot promis că va fi gata în curând, dar acum pot spune că am terminat-o, deja am început să caut coperți. Răbdarea voastră, pe timp de pandemie, înseamnă extrem de mult pentru mine. Vă mulțumesc pentru că m-ați așteptat. În curând Joe va fi al vostru.”​, a spus Caroline.

Pandemia de Coronavirus a dat peste cap filmările sezonului și, chiar dacă Caroline nu știe o dată exactă, i-a asigurat pe toți că totul va avea loc cât de curând. ”Sperăm să începem filmările în 2021, dar ne va fi puțin greu până ne organizăm și începem treaba. Pot spune doar că noul sezon va fi o NEBUNIE!”

Fanii au fost cu ochii pe toate indiciile de pe Twitter și au ajuns la concluzia că Joe și obsesiile sale vor reveni pe Netflix în luna noiembrie. Mai mult decât atât, pe Youtube au apărut și primele trailere făcute de fani. That is insane!