Anul 2021 a început destul de promitățot pentru artistele care s-au gândit să își exerseze și alte talente. După ce am văzut-o pe INNA cu foarfeca în mână, acum a venit rândul lui Jessie J să zică pas programării de la salon.

La Jessie J trendul de pe TikTok a ajuns cu întârziere. Dacă anul trecut era la modă să te tunzi și să postezi pe TikTok, anul acesta alte sunt trenduri. Doar că Jessie J nu a aflat asta. Artista a postat pe Instagram momentul în care a pus mâna pe foarfecă și a renunțat la o mare parte din podoaba capilară.

Rezultatul este cât se poate de ok și, cel mai important, este pe placul artistei. Jessie s-a lăudat cu noua freza la prietenii ei virtuali și a primit multe aprecieri. ”Nu cred că mă voi schimba vreodată. Acum, părul meu seamănă foarte mult cu viața mea...neuniform. Dar ce contează, mă simt mult mai bine acum. Uneori, trebuie doar să o faci”, a scris Jessie pe Instagram.

Jessie J nu este singura care a renunțat la vizita la salon. Anul trecut, Iggy Azalea s-a tuns singură, Bebe Rexha s-a vopsit acasă și Halsey a renunțat și ea la podoaba capilară. Cea mai inteligentă mișcare a făcut-o românca noastră, INNA. Artista a tuns singură bretonul unei peruci :)) 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jessie J (@jessiej)