Fanii lui Billie Eilish au toate motivele să se simtă răsfățați. Mai este fix o zi până când se vor putea bucura de documentarul artistei dar, până atunci, surprizele vin din altă parte.

Billie Eilish și-a propus ca anul acesta să se lase mai mult descoperită de către fani și se pare că îi reușește. Chiar dacă este abia început de an și nu ne putem pronunța încă, este clar că Billie mai are multe asuri în mânecă. Artista s-a pregătit intens pentru lansarea propriului documentar, așa că a creat și o colecție specială de haine inspirată din ”Billie Eilish: The world's a little blurry”. Articolele sunt deja disponibile pe site-ul ei oficial, iar prețurile sunt cuprinse între 20$ și 120$.

”Colecția “THE WORLD’S A LITTLE BLURRY” s-a lansat. Toate articolele sunt create din materiale organice și sunt produse în America. Asta susține economia noastră. Am lucrat foarte mult și am fost atenți la detalii. Veți observa că prețurile sunt un pic piperate, dar asta se datorează faptului că această colecție reprezintă un pas mare către a face hainele mai sustenabile. Sper că a investi în articole de calitate le va face mult mai rezistente.”, a scris Billie pe Instagram.

Documentarul are premiera mâine, pe Apple TV.