Denis Roabeș, solistul The Motans, a venit în România în urmă cu doi ani, iar de atunci piesele lui sunt pe buzele tuturor. Denis a acceptat provocarea de a-și dezvălui secretele unei piese de succes, iar răspunsul te va uimi.

Deși nu și-a dorit să devină artist, Denis a recunoscut că pasiunea pentru muzică o moștenește de la tatăl lui: "Când eram mic, îmi doream să devin filosof. Era un mister acolo, un om care deține cheia pentru anumite adevăruri, Apoi pompier, pentru că de mic copil mi s-a părut că e o profesie unde e nevoie de mult curaj și onoare.Tata a fost chitarist în adolescență, avea o trupă. Iar eu am învățat să cânt pe chitara care mi-a rămas de la el, m-am simțit mândru că am învățat așa!”

The Motans a povestit că are un mod ciudat de a compune piesele și a recunoscut că unele linii melodice au pornit de la secvențe din vis: ”Cel mai greu atunci când dormi. Trebuie să te trezești și să înregistrezi imediat. Slavă Domnului că există telefon mobil! Adesea mă trezesc și înregistrez liniile melodice pe care le aud în somn. Merită!”

Și cum sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, Denis are planuri foarte bine stabilite, de la care nu vrea să se abată: ”Eu cred că Crăciunul ar trebui sărbătorit în familie, cu cei dragi. Mirosul de portocale îmi amintește mereu de Crăciunul din copilărie. De Revelion o să lucrez – o să cânt, apoi mă voi distra cu colegii.”