Denis de la The Motans este unul dintre artiștii care simt lipsa concertelor și a conexiunii cu publicul. Artistul nu a mai putut să tacă în fața restricțiilor din sectorul entertainmentului și a transmis un mesaj clar pe Insta story.

Înainte de pandemie, The Motans avea agenda plină de concerte și se încărca cu energie de la fani. Regulile destul de dure care s-au pus în aplicare în ultimul an s-au resimțit în sectorul artiștilor și, în timp ce unii dintre ei s-au conformat sau și-au mutat activitatea în online, alții încă nu se împacă cu ideea și declară revoltă autorităților.

Este și cazul lui Denis Roabeș de la The Motans care avea programat un concert în prima zi a sezonul estival, pe 1 mai la mare. Regulile noi nu mai acceptă suținerea concertelor, iar asta l-a supărat pe Denis care a avut un mesaj de transmis către autorități. ”Și dacă va fi închis, vom cânta în stradă sau pe malul mării sau oriunde o să ne prindă 1 mai, dar vom cânta sigur. Pur și simplu m-am săturat... O să cânt atunci când vreau eu și unde o să vreau și în fața cui vreau!”

Nu uita că The Motans vine mâine dimineață în Morning ZU, iar piesa ”Povestea unui naufragiat” se aude în premieră, live.