Se spune că dragostea durează trei ani, dar în cazul lui Demi și al lui Max lucrurile nu au stat deloc așa. Cei doi și-au spus ”adio” după două luni de la logodnă, iar despărțirea nu pare a fi una amiabilă.

Despărțiti sau împreună? Asta este întrebarea care îi neliniștește pe fanii lui Demi Lovato. În timp ce aceasta a șters orice urmă din trecutul cu Max, acesta dă de înțeles că mai are o legătura cu Demi și că totul este pus doar pe hold.

Apropiații și fanii lui Demi Lovato știu că artista nu este deloc adepta scandalurilor. De data aceasta, fosta membră Disney aproape că i-a declarat război fostului partener. Toate declarațiile de dragoste din online au fost date uitării, iar Demi a decis că cel mai bine pentru ea ar fi să șteargă pozele cu Max. Zis și făcut, doar că Max continuă să facă declarații despre Demi, iar asta o deranjează pe artistă.

Demi și Max au dat de înțeles că s-au despărțit din cauza faptului că vor să se concentreze pe carierele lor și să evolueze pe plan profesional, dar apropiații susțin că altul este adevăratul motiv. Demi părea foarte fericită alături de Max, credea că este sufletul ei pereche și nu își vedea viitorul fără el. Odată cu trecerea timpului, fosta membră Disney a început să îl descopere din ce în ce mai mult pe Max și a ajuns la concluzia că nu rezonează foarte bine cu el.

În continuare, Max susține pe Instagram că între el și Demi lucrurile nu s-au încheiat și că tot ceea ce a auzit este din presă, nu de la fosta lui parteneră. Apropiații lui Demi au declarat pentru diverse publicații că despărțirea de Max este cea mai bună decizie pe care o putea lua artista. 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Dear little me, I’m sorry that it took so long but baby your free..” 🥰☺️💖

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on