Demi Lovato a trecut prin perioade grele, dar de data aceasta se pare că soarele a răsărit și pe strada ei. Artista a fost cerută în căsătorie de către iubitul ei, Max Ehrich chiar de ziua Selenei Gomez.

Toată lumea știe că Demi Lovato și Selena Gomez au fost cele mai bune prietene pentru mult timp, dar că în ultima perioadă lucrurile s-au răcit, iar Demi a confirmat că nu mai sunt prietene. Chiar și așa, astrele s-au aliniat în așa fel încât Demi a spus cel mai important ”da” din viața ei fix de ziua Selenei.

Fanii celor două sunt de părere că Max a cerut-o de soție pe Demi chiar de ziua Selenei deoarece Max a afirmat în trecut că este un mare admirator al Selenei. Ooopss!

”Știam că te iubesc din secunda când te-am întâlnit. (...) Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât o descriere de poză ar putea spune, dar sunt entuziasmată să încep o viață și o familie cu tine. Te iubesc etern, iubitul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!” a scris Demi Lovato pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Best night of my life... still soaking it all up.. I love you baby @maxehrich 💍

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on