Demi Lovato trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei. Artista s-a logodit acum ceva timp cu iubitul ei, Max și deja se gândește la ziua nunții.

Demi iubește și este iubită la rândul ei. După mulți ani în care s-a luptat cu depresia, fosta membră a familiei Disney și-a găsit liniștea alături de Max Ehrich. Ca orice viitoare mireasă precaută, Demi deja și-a imaginat cum va arăta în marea zi. Chiar dacă este indecisă dacă va avea sau nu o petrecere cu mulți invitați, Demi știe sigur cum vrea să arate rochia de mireasă.

”Deja știu cum va arăta totul dacă vom avea o mare petrecere. Nu vreau să dau totul din casă, dar cu siguranță nu voi avea o rochie albă.”, a declarat Demi pentru PopCrush.

Demi și Max sunt #couplegoals și nu ratează nicio ocazie de a-și manifesta dragostea în online. ”Știam că te iubesc din secunda când te-am întâlnit. (...) Sunt onorată să îți accept cererea în căsătorie. Te iubesc mai mult decât o descriere de poză ar putea spune, dar sunt entuziasmată să încep o viață și o familie cu tine. Te iubesc etern, iubitul meu. Partenerul meu. Pentru viitorul nostru!” , scria Demi pe Instagram.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Making magic with bae 🥰✨🎥❤️

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato) on