Demi Lovato se reinventează și s-a lăudat pe Instagram cu noua ei siluetă. Artista a slăbit câteva kilograme bune și le dă peste nas haterilor care o criticau pentru formele voluptoase pe care le căpătase în ultima vreme. 

Demi a trecut prin câteva încercări dure în ultimii ani, așa că aspectul fizic a fost ultimul lucru pentru care și-a făcut griji. Artista a dezvăluit recent că a suferit trei atacuri cerebrale și un atac de cord în urma supradozei care a băgat-o în spital în urmă cu câțiva ani, așa că s-a concentrat pe sănătatea ei și nu a mai dat așa multă importanță kilogramelor. Iar când a încetat să se mai streseze pe tema siluetei, a slăbit întâmplător. 

În ciuda tulburărilor alimentare și a depresiei de care suferă, Demi a reușit să pierdă câțiva centimetri buni în talie și le-a arătat și fanilor ei de pe Instagram cum arată acum corpul ei. ”Am slăbit întâmplător. Nu mai număr caloriile. Nu mai fac sport intens. Nu îmi mai pun restricții. Și mai ales nu trăiesc după o dietă... și chiar am slăbit. Eate o experiență diferită, dar mă simt plină de înțelepciune, pace, liniște și fericire”, a scris Demi în dreptul filmulețului postat. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)