Demi Lovato și Max nu trec prin cea mai bună perioadă a lor. După ce au dat de înțeles că s-au despărțit, Max a hotarât că este timpul să îi lămurească pe fani.

Povestea de dragoste dintre Demi și Max părea ruptă din filmele Disney. Cei doi s-au îndrăgostit la prima vedere, iar Max părea jumătatea perfectă pentru Demi. Fosta membră Disney a afirmat în nenumărate rânduri că Max a ajutat-o să iasă din depresie și că se vede alături de el toată viața. Cei doi și-au arătat mereu dragostea în online și nu s-au ferit niciodată de ochii curioșilor. Pe conturile lor de socializare au fost postat de-a lungul relației zeci de mesaje romantice, dar se pare că asta nu i-a împiedicat să își spună ”adio”.

Sătul să vadă sute de mesaje triste din partea apropiaților și din partea fanilor, Max a decis că cel mai bine este să facă declarații despre relația lui cu Demi. Acesta nu a fost foarte clar în ceea ce privește situația lui cu Demi, dar având în vedere că Demi a șters toate pozele cu el de pe Instagram, lucrurile sunt evidente.

”În acest moment nu am vorbit la telefon, așa că nu au pus capăt oficial la nimic. O iubesc pe Demetria și vreau să fie sănătoasă și în siguranță.”, a declarat Max pe Insta stories.