Delia nu zice nu schimbărilor. Artista încearcă cele mai extravagante look-uri, iar recent a optat pentru vopsirea părului în două nuanțe. Fanii au sărit imediat cu replicile răutăcioase, dar Delia știe că nu poate mulțumi pe toată lumea.

Una-i blondă, alta-i șatenă. Nu, nu este vorba despre două persoane, ci despre noul look al Deliei. Artista pare că a fost indecisă ce culoare să aleagă pentru părul ei, așa că a mers pe mâna specialistului și a optat pentru blond și pentru șaten deschis. În timp unii încă mai sperau ca alegerea să fie doar o perucă, Delia a aruncat bomba: transformarea este mai reală și mai permanentă decât și-ar fi imaginat cineva.

Haters gonna hate! Delia, trasă la răspundere de fani: ”Nu cred că te mai vindeci!” Vezi ce le-a răspuns artista!

Trebuie să recunoaștem, doar Delia putea face așa ceva. Urmăritorii artistei au fost uimiți de apariția acesteia și au felicitat-o pentru curajul de care a dat dovadă vopsindu-și părul în două culori. Au existat și răutăcioși care au asemănat-o pe Delia cu Zanni sau cu o cutie de ciocolată Finetti. Delia nu a pus la suflet comentariile de hate, ci din contră, s-a amuzat pe seama lor și le-a răspuns pe măsură.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)