Do you feel old yet? Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu au împlinit au împlinit 8 ani de căsătorie. Cum amândoi sunt pasionați de călătorie, cei 8 ani i-au prins la înălțime.

Delia și Răzvan formează unul dintre cele mai cool cupluri de la noi. Cei doi merg peste tot prin lume, iar imaginile postate de artistă pe conturile sociale ne-au făcut să spunem de multe ori că cei doi sunt #CoupleGoals.

 Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au căsătorit în 2012, iar acum, aniversarea celor 8 ani de căsătorie i-a surprins pe munte.

”Venise la un karaoke într-un club de-al meu, acolo unde ne-am şi cunoscut. În doi ani ne-am căsătorit, în acel moment eu nu aveam treabă cu muzica, dar mi-am dat seama că este nevoie să se creeze ceva în jurul ei. La început am încurajat-o să îşi formeze o echipă şi, uşor-uşor, am început şi eu să mă implic în echipa asta.” a povestit Răzvan despre cum a început relația lor.

Delia a postat o imagine pe contul de Instagram în care le transmitea fanilor că a împlinit 8 ani de căsătorie, iar urările din partea fanilor nu au încetat să apară.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#happyanniversary 🤍 #8

A post shared by Delia (@delia) on