La sfârșitul anului trecut, presa scria că Delia și soțul ei au investit într-un penthouse într-un cartier din nordul capitalei. Amenajarea locuinței a durat ceva, pentru că Delia a angajat un designer de interior, pentru ca totul să iasă perfect. 

Apartamentul este pe două etaje și se află într-un ansamblu rezidențial de lux din zona de nord a Bucureștiului. Pentru ca totul să iasă perfect, Delia a lăsat un arhitect să se ocupe de amenajare. Fiecare detaliu din interior o reprezintă perfect. Potrivit presei, Delia și Răzvan ar fi investit peste un milion de euro în locuința de vis. Artista are un dressing impresionant, care ar face invidioasă orice vedetă internațională, o cameră special amenajată unde face sport, terasă și piscină. 

Fuego îi răspunde Deliei pe subiectul versului "Rămâi cu mă-ta": "Ar trebui să schimbe versul acela în "Rămâi cu măicuța ta"

Dacă vrei să vezi mai mult, urmărește-o pe Delia pe Insta Stories. Postează foarte des poze și filmări cu ce face prin casă. Până una-alta, așa arată o parte din locul pe care Delia îl numește ”acasă”:

 

 

O postare distribuită de Delia (@instadelia) pe

 

O postare distribuită de Delia (@instadelia) pe