Cu toții știm că Delia nu se ferește să își spună punctul de vedere, iar atunci când o deranjează ceva, artista pune mâna pe telefon și face Insta stories. Watch out! Delia nu iartă pe nimeni!

Delia debordează de sinceritate. Dacă în trecut artistele cu voce de ”pisică în călduri” nu au scăpat netaxate, de data aceasta, artista a luat în vizor o altă categorie. Cei care se ocupă de artiști, și anume hair stiliști și makeup artiștii se pare că au supărat-o foarte mult pe Delia în ultima perioadă. Artista nu a putut să treacă cu vederea peste asta și a povestit totul pe Instagram.

”Într-o lume în care cu toții bârfim, unii în mod constructiv, alții nu, cred că oamenii care se ocupă de artiști nu ar trebui să mai bârfească atât. Mă refer la hair stiliști, makeup artiști. Bârfiți mai puțin că oricum se află tot ceea ce vorbiți. Duceți vorba mai departe foarte urât. Unii nu știu ce se vorbește despre ei, alții știu.

Nu mă refer la cineva în mod special, mă refer la toată lumea. Nu am zis că noi suntem sfinți. Ba că e prea grasă, ba că are ochii nu știu cum. Rolul vostru e să ajutați, atât. Dacă auziți chestii, nu le purtați mai departe. Dacă aflați ceva de un artist, nu folosiți asta în mod negativ.”, a spus artista pe Instagram.