Faptul că Delia este foarte talentată nu mai este un secret nimeni. Sătulă să primească reacții negative la tot ce postează și să fie trasă la răspundere de oameni care nu o cunosc personal, artista a trecut la următorul nivel. Delia le-a închis gura haterilor și a început să se complimenteze singură pe Instagram.

Delia nu ia pauza deloc. Chiar dacă pare că este într-o continuă vacanță, artista nu pleacă din țară până când nu pune toate lucrurile la punct. Jurata X Factor a filmat videoclip nou, dar nu le-a spus nimic fanilor despre asta. Tot ce a făcut a fost să posteze câteva cadre de la filmări, iar asta a stârnit și mai mult curiozitatea fanilor.

Delia are de gând să lanseze videoclipul chiar vinerea aceasta și, nerăbdătoare din fire, le-a spus fanilor ce părere are despre cel mai recent proiect al ei. ”Auu! Mă uit la clip!!! Aaau, e gata!!! Cum sună piesa asta... Sunt prea talentată pentru mine! Pe muzică... pe versuri... pe viață.”, a scris Delia pe Insta stories.

Cu siguranță, Delia a făcut asta nu din lipsă de modestie, ci pentru a închide gurile rele și pentru a le demonstra tuturor că în spatele oricărui succes stau ore întregi de muncă. Cei care o urmăresc pe Delia știu că aceasta se implică total atunci când este vorba de o piesă sau de un videoclip, iar asta se vede de fiecare dată în rezultatul final.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Delia (@delia)