Delia este o artistă excentrică și care are un program foarte încărcat. Atunci când găsește puțin timp liber, artista își face bagajele și pleacă în locații superbe. Cu toții știm că Delia este dependentă de vacanțele în locurile exotice, așa că, de curând, și-a făcut un cont de Instagram unde urmăritorii se pot inspira pentru vacanțele lor.

După întrebarea ”Unde ai mai fost în vacanță de data aceasta?”, următoarea întrebare pe care Delia o primește cel mai des este ”Când ai de gând să devii mamă?”. Delia este conștientă că a fi părinte presupune anumite responsabilități și anumite schimbări în ceea ce privește timpul liber și cariera.

"Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îți dă un feeling bun, văd asta la Oana, mă bucur de nepoții mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu lingurița doar partea frumoasă din viață şi i-aş da-o  copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viață curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului’’, a declarat Delia.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Maileeeu @andreeavilau @berceanulivia

A post shared by Delia (@delia) on