Există o vorbă înțeleaptă, care spune că nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Și încă una care spune că ”haters gonna hate”. Artiștii români nu sunt scutiți de hatereală și de răutăți gratuite, dimpotrivă, au de-a face cu asta în fiecare zi. Unii aleg să ignore comentariile negative, alții să le răspundă.

Delia a postat mai multe fotografii pe contul său de Instagram, iar internauții au luat-o la întrebări, vis a vis de forma nasului: "Vai, vai, Delia, ce năsuc operat ai", "Pe bune!??? Nasul este operat vara asta. Chiar și așa e frumoasă și era și inainte. Personal, cred că nu trebuia operat pentru că avea nasul frumos și înainte", "Jesus, ți-ai operat nasul???".

Ariana Grande și Pete Davidson s-au despărțit

În loc să se enerveze sau să îi ignore, Delia le-a transmis un mesaj prin care a pus capăt speculațiilor: "Nasul meu…nu a suferit nici o intervenție! #never #lasați-mi nasul în pace ? Nu e nici mai mic, nici mai mare… e doar o evoluție firească a machiajului. Un anumit tip de makeup îți poate face nasul mai subțirel și mai în vânt… prin aplicarea corectă a umbrelor".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💛

A post shared by Delia (@delia) on