Există o vorbă înțeleaptă, care spune că nu ai cum să mulțumești pe toată lumea. Și încă una care spune că ”haters gonna hate”. Artiștii români nu sunt scutiți de hatereală și de răutăți gratuite, dimpotrivă, au de-a face cu asta în fiecare zi. Unii aleg să ignore comentariile negative, alții să le răspundă.

Delia este una dintre cântărețele care își face timp să răspundă la comentarii, fie că sunt pozitive sau negative și a făcut-o chiar și după ultima fotografie postată pe pagina sa de Instagram. Un "fan" a sfătuit-o să nu mai pozeze pentru diverse publicații pentru că... a îmbătrânit: "Nu mai știi cum să te zbați pentru like-uri… ce ai fost și ce ai ajuns… erai mai frumoasă și mai naturală pe vremea când cântai cu Nick… acum nu vrei să accepți că fiecare om, ca și tine de altfel, îmbătrânește".

Reacția Deliei nu s-a lăsat prea mult așteptată. Fără menajamente, artista i-a dat replica: "Deci să nu mai pozez în reviste… că tre să accept că îmbătrânesc'!?! Zi-mi exact ce să fac să fiu naturală' înapoi. Să nu mă mai epilez? Să mă spăl pe dinți e ok? Să las mult sebum pe frunte… asa să lucească frumos, ca pe vremuri? Să-mi pun niste ștrampi' așa ca pentru vârsta mea… înaintată? Să-mi cumpăr un baston?Oricum… deci să nu mai pozez!;)))) că-s bătrână și nu e ok… să pozam bătrâni! Ești foarte idiot! Incredibil de idiot!!!!".

 

 

@vivaromania @emauta @stratulatsorin

A post shared by Delia (@delia) on