Delia a acordat un interviu în cadrul emisiunii Xtra Night Show, de la Antena 1, în care a scos la iveală amănunte mai puțin cunoscute despre viața sa privată. 

„De obicei, cumpărăturile le fac eu de la supermarketul de jos, e la trei minute de mine. De acolo aprovizionez și e foarte amuzant că plec cu plăsuțe destul de grele, dar îmi place să mă lupt cu ele până acasă. Mi se pare că fac cardio. Nimănui nu-i place să gătească foarte tare. Răzvan a învățat cumva să gătească în perioada studenției și a rămas pe stilul acela de gătit, niște cartofi prăjiți cu ceva. Nu știe chestii avansate. Mie nu îmi place să murdăresc bucătăria, pentru că tot eu o curăț. Prefer să mâncăm ceva ce nu deranjează foarte tare. Mai bine iei ceva de-a gata.”, a declarat Delia.

„Niciunul nu e romantic dintre noi, pentru că niciunul nu-și dorește să fie romantic și niciunuia nu-i place romantismul. El își uită telefonul. Ultima oară și l-a uitat în China. Eram într-un oraș în care lumea nu vorbea engleza. Are un obicei prost, și-l pune… Nu l-a pus în rucsac. L-a pus sub picior, într-un taxi”, a adăugat ea. 

Delia este una dintre cele mai iubite artiste din România și este împreună cu Răzvan Munteanu din anul 2002.