Cleopatra Stratan și Edward Sanda sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Cei doi s-au mutat recent împreună și nu ratează nicio ocazie să își declare dragostea, atât față în față, cât și public, prin intermediul rețelelor de socializare. 

Edward Sanda a împlinit 24 de ani, iar logodnica lui a ținut să îi transmită pe Instagram cât de mult înseamnă pentru ea. ”Sunt atât de recunoscătoare că te am și că fac parte din viața ta ca iubită, soție, prietenă și parteneră for life! Îți doresc tot binele, succesul și norocul din Univers, iar iubirea, dragostea și afecțiunea îți garantez că o vei avea mereu de la mine! TE IUBESC INFINIT!!!”, a scris Cleopatra în descrierea unei fotografii cu ei doi. 

#AgeGap. Ce diferență de vârstă este între Cleopatra Stratan și Edward Sanda?

Cei doi sunt împreună de mai bine de un an și sunt convinși că sunt suflete-pereche. În urmă cu câteva luni au făcut pasul cel mare și s-au logodit și este o chestiune de timp până când vor deveni soț și soție cu acte în regulă. Recent, Cleopatra și Edward s-au mutat împreună, după ce până acum au avut o relație la distanță. Artista a absolvit liceul și a decis să se mute la București, împreună cu partenerul ei. Edward a povestit în trecut că își doresc să facă anul acesta cununia civilă, cel mai probabil undeva în toamnă. Evenimentul va fi unul restrâns, iar cei doi își doresc să aibă alături doar persoanele foarte apropiate.