Bad gal Riri is back, iar de data asta nu este singură, ci alături de iubitul ei, A$AP Rocky. Cei doi nu s-au afișat împreună într-un cadrul oficial până acum, așa că au decis că MET Gala este ocazia perfectă pentru asta.

Rihanna și iubitul ei au atras toate privirile pe Red Carpetul de la MET Gala. Cei doi s-au asortat perfect și au printre puținii care au sfidat dress code-ul. Riri și A$AP au purtat creații Balenciaga, voluminoase, dar care le-au venit de minune. Este pentru prima dată când cei doi se afișează la un eveniment în calitate de iubiți. Riri și Rocky au mai fost surprinși pe străzile din New York, dar cu siguranță nimic nu s-a comparat cu apariția de la MET Gala.

Rihanna și A$AP Rocky au colaborat în 2011 pentru piesa ”Cookiness”, dar și la începutul anului pentru colecția artistei, Fenty Beauty și se pare că de atunci între cei doi a început să se infiripe ceva. A$AP Rocky a vorbit deschis despre relația lui cu Rihanna în ediția din iunie/iulie a publicației GQ. ”Să fii într-o relație cu Rihanna este perfect. Nici nu ar avea cum să fie altcumva, atât timp cât o am lângă mine pe ”the one”. Să fiu tată este în ADN-ul meu. Cred că aș fi un tată incredibil.”, declara artistul.

Tot în acel interviu, Rocky a spus că în timpul carantinei a mers alături de Rihanna într-o excursie cu rulota, iar artista l-a inspirat atât de mult, încât în perioada următoare fanii vor putea asculta multă muzică semnată de el.

sursa foto: People

sursa foto: PageSix