Mira și-a făcut un obicei din a-și surprinde fanii în fiecare luna cu câte o piesă nouă. La scurt timp după ce a lansat ”Zero absolut”, artista revine cu piesa ”Cineva”.

Cu fiecare piesă, Mira este cu un pas mai aproape de lansarea mult așteptatului album. Artista s-a ținut de promisiune și, de data asta și-a luat și fanii cu ea în videoclip. Mirei îi este atât de dor de scenă și de concerte încât a început videoclipul cu câteva cadre din cele mai tari concerte ale ei. 

”O perioadă lungă de timp m-am simțit singură, abandonată, nu îmi găseam locul. Într-o zi amalgamul ăsta de sentimente s-a tranformat în piesa pe care o ascultați acum. Nu după mult timp lucrurile din viața mea s-au schimbat, după ce a trebuit sa învăț, să cresc și să mă iubesc. Acum sunt fericită că am încheiat un capitol din viața mea cu această piesă și vă las să ascultați cea mai personală poveste de-a mea.”, a scris Mira în social media.

Muzica poartă semnătura lui Florian Rus, Bogdan Todor, Ionut Marius Vasilache și Alex Parker, iar versurile au fost scrise de Florian Rus și Mira. Videoclipul a fost regizat de Kobzzon după conceput Mirei.