Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că nu există imagine în online fără să treacă prin zeci de filtre înainte de a fi postată. În cazul vedetelor, cel mai la îndemână este Photoshop-ul, iar unele deja duc asta la un alt nivel.

Madonna este una dintre artistele care au reușit să mențină ștacheta sus atunci când a venit vorba de apariții pentru foarte mult timp. Chiar dacă are un iubit mult mai tânăr, Madonna a ținut mereu pasul cu el, fie prin sport, fie prin metoda mult mai simplă: Photoshop-ul. Acum, artista s-a mai cumințit și optează pentru publicarea imaginilor cât mai aproape de natural, dar în trecut lucrurile nu au stat la fel.

În 2015, Madonna își promova albumul ”Rebel Heart” printr-o imagine provocatoare, iar problemele de abia acum au început să apară. Se pare că artista împreună cu echipa ei de profesioniști au trucat atât de mult o imagine, încât și-a pus capul pe un alt trup. Posesoare trupului, Amelia Goldie a crezut la început că totul este o farsă, însă cu timpul a realizat că lucrurile sunt cât se poate de serioase. Aceasta a încercat să ia legătura cu echipa Madonnei, dar nu i-a răspuns nimeni.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)